Волани вже у фундаменті. У Дніпрі побудують сучасний спортивний комплекс

Волани у фундаменті. Їх заклали в будівництво спортивного комплексу, який притендує стати найбільшим в Україні. Побудований він буде біля новенького стадіону "Трудові резерви". Загальна площа нового спорткомплексу – шість тисяч квадратних метрів. У шестиповерховій будівлі передбачені тренажерний зал, кімнати для спортивної боротьби, бадмінтону, баскетболу, волейболу, тенісу. Нова арена зможе приймати проведення змагань світового рівня. Також комплекс матиме сучасні роздягальні, масажні кабінети, зони для спілкування та відпочинку. 24 липня відбулося урочисте відкриття будівництва, на якому був присутній губернатор Дніпропетровської області Валентин Резніченко.

"О  спорт. Він повинен бути. У житті кожного. Для цього повинні бути умови для заняття їм. Стадіон. Спортзали. Спорткомплекси. Саме тому, відновлюючи інфраструктуру області, ми будуємо і реконструюємо спортивні споруди по всій області. Наприклад, сучасний зал ігрових видів спорту, який ми починаємо будувати в Дніпрі. Це гра в довгу - не обіцяти міфічні блага, а методично створювати умови для розвитку кожного, "- сказав радник голови Дніпропетровської ОДА Юрій Голік під час урочистого відкриття будівництва.

«Новий спорткомплекс буде одним з найбільших в країні. Це результат ефективної співпраці Дніпропетровської ОДА та обласної ради», – сказав заступник голови Дніпропетровської обласної ради Святослав Олійник.

 

Що дасть така споруда для бадмінтоністів? У країнах Європи вже давно функціонують великі спортивні комплекси, наприклад академії бадмінтону. Це теж багатофункціональні будівлі, де спортсмени з різних видів спорту можуть проходити повну і системну підготовку для змагань високого рівня, брати участь в навчально-тренувальних зборах. Зручність таких комплексів полягає ще й в близькості легкоатлетичних стадіонів, де спортсмен може покращувати свою загальну фізичну підготовку. Тому "Трудові резерви" разом з сучасним стадіоном з великим футбольним полем, біговими доріжками, баскетбольним майданчиком можуть пришвидчити розвиток спортсменів, зокрема бамінтоністов високого класу.
Розвиток спортивної інфраструктури - важливий і необхідний аспект в спорті. Залишається тільки старанно тренуватися і разом рухатися до перемог!

Більше фото відкриття будівництва в розділах нашого сайту ФОТО

Архів новин

Ти хочеш освоїти і навчитися професійно грати в бадмінтон і стати членом нашої дружної команди!?

Наші партнери